Gæsteblog

Noget, der kan være svært med Google, er at få backlinks så ens side kommer frem på søgeresultaterne. En af måderne kan være at deltage på forums, lave vilde stunts som giver en masse opmærksomhed eller simpelthen; skrive et gæsteindlæg.

Gæsteindlæg: Din tekst på en andens hjemmeside

Når du skriver et gæsteindlæg, så bliver din tekst med dit link (eller i nogen tilfælde flere links) lagt op på en andens hjemmeside. Fordelen med det går begge veje, både for dig og personen, der ejer hjemmesiden din tekst kommer op på.

Den ene fordel for dig er, at du får et backlink eller flere – såre simpelt. Den anden er, at folk kan komme til at kende til dig, og det kan måske give en eller flere faste læsere til din egen side. Sidens læsere kan, hvis din tekst er god, dele den rundt omkring så der kommer backlinks til artiklen, hvilket blot styrker det eller de links du selv har fået ud af det.

Modtageren af artiklen får “bare” mere indhold på sin hjemmeside. Men en aktiv hjemmeside er noget som Google er rigtig glad for, så det gavner også modtageren rent SEO mæssigt. Plus han eller hun sparer noget tid på ikke at have skrevet artiklen selv.

Find en blog at skriv til, eller find en til at skrive for dig med det samme

Opret bruger

Alt du selv skal gøre er at oprette en bruger, slå et opslag op i det forum der passer det du søger; en gæsteblogger til at skrive for dig, eller en blog du selv kan skrive et gæsteindlæg til.

Hvad venter du på?